Frakt og levering

Alle produkter som vises på eddainteriordesign.no er omtalt med estimert leveringstid. Vi reserverer oss for at varen kan bli utsolgt og for prisfeil som kan oppstå. Av og til hender at en vare du bestiller er utsolgt. Dette kan for eksempel inntreffe når flere bestiller samme vare samtidig og systemet ikke er oppdatert. Varen blir da restnotert og du vil motta beskjed om forsinket levering.

Leveringstid

Vi pakker og sender dine bestilte varer samme dag om mulig. Som regel tar det 3 - 5 virkedager før du mottar varene.

Frakt

Edda Interiørdesign sender alle sine pakker med PostNord eller On Time Logistics. Varene blir enten levert hjem til oppgitt adresse eller hentes på nærmeste utleveringssted via Posten Norge. Om du registrerer skade på emballasje ved mottak er det av stor betydning at dette noteres med en gang. Sjåfør eller utleveringssted bekrefter skade. Dette for å sikre eventuell erstatning. Ta også rask kontakt med oss. Da kan vi sikre en god erstatningsprosess.

Beregning av fraktpris

Grunnet store variasjoner i fraktsatser på enkelte av våre produkter, til ulike deler av landet, velger vi å avtale fraktprisen med deg når vi mottar din bestilling. Ordren blir ikke effektuert før vi har avtalt fraktpris. Ta kontakt på telefon 2206 0310 så ordner vi en hyggelig pris for frakt av dine varer. Vi har gode avtaler som bringer varene hjem til deg.