Marmo Wall Stucco 1 liter

Marmo Wall Stucco gir en polert "betong-look". 
Enkel påføring og bearbeiding gir en overflate med utseende som Stucco Lustro og Tadelakt.

Klikk på fargekategoriene over for å se alle fargene Colori Indigo kan tilby. De er alle unike i sitt slag og kan ikke lages med noen annen maling. Men, husk at visning av farger på en dataskjerm aldri vil kunne gi de helt reelle og korrekte uttrykkene og fargene malingen vil ha på en malt flate.

 

Marmo veggstukkatur – maling med tadelakt-effekt

Eksklusiv maling fra Colori Indigo med utseende som Stucco Lustro og marokkansk Tadelakt. Malingen påføres enkelt ved hjelp av rulle eller pensel og bearbeides med en murskje. Polering gir overflaten et unikt marmorert utseende. Vannbasert, pustende, luktsvak og egnet til innendørs bruk i tørre rom.

Colori Indigos unike formulering gjør malingen vesentlig mer motstandsdyktig mot vannsøl en tilsvarende malinger. For kjøkken og bad anbefales et strøk Colori Indigo Liquid Wax for å gjøre veggen vannavstøtende. 

Forbehandling:

  • Underlaget må være rent, tørt og fritt for fett og støv. Fjern eller reparer løse og ustabile områder.

  • For optimal dekning og bruk av Marmowall, bør det alltid grunnes med minimum et strøk Colori Indigo Primer.

  • Svært porøse og absorberende underlag: Rengjør godt med vann og la tørke. Påfør Colori Indigo Fixation Primer.

 

Påføring:

  • Når primeren er tørr, påføres et ± 1,5 mm tykt lag med Marmowall med rulle eller pensel. Arbeid på små områder ved å påføre rundt 1 m2 av gangen. Glatt med en murskje umiddelbart etterpå, og fortsett å bruke murskjeen til malingen begynner å tørke. Beveg murskjeen i alle retninger, frem og tilbake.

  • La tørke 4-6 timer.

  • Legg på det andre laget med Marmowall i en tykkelse på ± 1 mm med rulle eller pensel. Bruk så en murskje for å fylle ut alle ujevnheter i det første laget inntil overflaten er helt jevn og fin. 

  • La tørke i 24 timer før du pusser med finkornet sandpapir (400). 

  • Du finner mer informasjon på www.colori-indigo.com og www.eddainteriordesign.no

  • Vi anbefaler at maleteknikken prøves ut på en liten testflate for å finne frem til ønsket uttrykk.

Dekker:

2 - 4 m2/liter, avhengig av uttynning.

Tørketid:

Ved ± 20 °C, tørr etter ca. 2 timer. Overmalbar etter 4 - 6 timer. Fullt herdet etter ca. 24 timer. Variasjoner i beleggtykkelse, temperatur, fuktighet, osv. kan påvirke tørketiden. 

 

Last ned produktark

 

 

 

490,00 kr

 

Kjøp av produkter

Ønsker du å kjøpe våre produkter er du hjertelig velkommen til å besøke oss i butikken eller kontakte oss per telefon/ e-post for informasjon eller bestilling.