Loft

Loft fra Castle Stones tilbys, i likhet med Dalle, i flere ulike størrelser. Men, flisene er generelt noe større. Derfor egner de seg ekstra godt i husets største rom. Flisene leveres med alt tilbehør som trengs, det vil si primer, lim, fugemasse og top-coat.

Loft leveres i store formater, har et gammelt og innbydende utseende, med en jevn og vakker overflate. For å oppnå denne spesielle effekten brennes steinene og klinkes for hånd.Inspirasjonen til flisene kommer fra franske og britiske herskapshus, noe som er klart synlig, og skaper en følelse av eksklusivitet. Flisene leveres i et utall varianter, og kombinasjonen av store og mindre fliser er med på å skape det unike inntrykket.

Størrelsen på flisene, i cm, varierer mellom:
92,9 x 125,7
92,9 x 92,9
79,2 x 125,7
59,4 x 125,7

Castle Stones er kun åtte millimeter tykke og med liten egenvekt. Flisene egner seg til bruk i alle husets rom, også våtrom, og er meget anvendelige, slitesterke og ikke minst fleksible. Derfor kan de legges på de fleste typer statisk underlag. Castle Stones er tilgjengelig i tre forskjellige typer, hver med åtte fargevarianter. Leveres også som utendørsfliser.

 

 

Kjøp av produkter

Ønsker du å kjøpe våre produkter er du hjertelig velkommen til å besøke oss i butikken eller kontakte oss per telefon/ e-post for informasjon eller bestilling.

  

2 andre produkter i samme kategori: