Bricks

Bricks fra Castle Stones er inspirert av små brostein og vil skape et vakkert innemiljø der de legges. Enten det er på gulvet eller som røft innslag på for eksempel en kjøkkenvegg. Flisene leveres med alt tilbehør som trengs, det vil si primer, lim, fugemasse og top-coat.

De gamle engelske og nederlandske mursteinene ('Dutch waaltjes') blir ikke laget lenger. I tidligere tider ble disse laget av leire og derfor begrenset fargene seg til rødt og gult. Nå kan du oppnå samme karisma og den samme antikke stilen, men i hele åtte forskjellige moderne farger!

Størrelsene på flisene varierer fra 4,8 cm x 14,7 cm opp til 3,8 cm x 16,8 cm.

Disse vakre mursteinene gjør seg spesielt godt i inngangspartier og entréer, men også i kjøkkenet og i stuen. Med god og riktig belysning fra taket vil et gulv lagt med Bricks kunne gi en helt spesielt uttrykk og atmosfære.

Castle Stones er kun åtte millimeter tykke og med liten egenvekt. Flisene egner seg til bruk i alle husets rom, også våtrom, og er meget anvendelige, slitesterke og ikke minst fleksible. Derfor kan de legges på de fleste typer statisk underlag.
Castle Stones er tilgjengelig i fire forskjellige typer, hver med åtte fargevarianter. Leveres også som utendørsfliser.

 

 

 

Kjøp av produkter

Ønsker du å kjøpe våre produkter er du hjertelig velkommen til å besøke oss i butikken eller kontakte oss per telefon/ e-post for informasjon eller bestilling.

  

2 andre produkter i samme kategori: