Colori Indigo

Colori Indigo 840x450color-indigo-w310

A PASSION FOR COLORS

 

 

 

Nyskapende kalkmaling fra Colori Indigo.
"A man paints with his brains and not with his hands"
Michelangelo


 

Colori Indigo

- nyskapende maling som som må oppleves!

Nå kan du nyte kalkmalingens vakre fargespill og samtidig få en holdbar og praktisk overflate. Colori Indigo produseres av en Europas ledende malingsprodusenter og er garantert ”krakeleringsfri” I motsetning til andre typer kalkmaling kan Colori Indigo lett rengjøres med en fuktig klut. Colori Indigo er vesentlig mer motstandsdyktig mot fingermerker og vannsøl enn andre kalkmalinger.

Colori Indigo - A passion for colours

Kunstneren Maurits Simonette har skapt Colori Indigo i tett samarbeid med et av Europas ledende malingslaboratorier. Han har lang erfaring både som kunst-maler og som interiørarkitekt, og vet hva arkitekter og interiørdesignere ser etter. Inspirert av naturen og maleriene til Michelangelo har han utviklet sin egen unike fargekolleksjon.

Et naturlig valg

Malingen er av høyeste kvalitet, basert på 100% naturlige pigmenter og miljøvennlige ingredienser. Kalsiumkarbonatkrystallene i kalkmalingen reflekterer lyset, noe som gir dybde og variasjon i overflaten.

  • Naturlige ingredienser
  • Enkel påføring
  • Unikt og personlig utrykk som kan varieres med påføringsteknikk
  • Kan brukes som ”tavlemaling”
  • Mer motstandsdyktig mot fingermerker og vannsøl
  • Skaper et trendy betong-uttrykk

 

Tre forskjellige malingstyper

– Calce (Lime Paint), Marmo Wall (Stucco) og Creta (Chalk Emulsion)

Colori Indigo kommer i tre ulike varianter og 142 unike og sofistikerte farger. Du finner også flytende voks og primere fra Colori Indigo.

Calce Lime Paint

Calce Lime Paint er en eksklusiv kalkmaling med en autentisk karakter. Malingen gir en patinert, hel-matt og unik finish. Med sin ”betong-look” gir den en særegen atmosfære både i moderne og tradisjonelle miljøer. Lyset reflekteres og absorberes av kalsiumkarbonatkrystallene i kalkmalingen og bidrar til en ”effortless elegance”.
Les mer her.

Marmo Wall Stucco

MARMO veggstukkatur er en maling som gir overflate med utseende som Stucco Lustro og marokkansk tadelakt. Malingen påføres enkelt med en malerulle eller en pensel. Polering med en murskje gir overflaten et vakkert marmorert utseende. For innvendig bruk. Gir en patinert overflate med en lagdelt tekstur.
Les mer her.

Creta Chalk-emulsion

Creta er en ultra-matt emulsjonsmaling med utmerket dekkevne for en fyldig, luksuriøs finish på vegger og tak. For innvendig og utvendig bruk, også for våtrom. Pustende og luktsvak. Creta gir en fløyelsmatt finish.
Les mer her.

Liquid Wax

Påføring av Liquid Wax gir en vannavstøtende og rengjøringsvennlig overflate. Egnet for rom som kjøkken og bad, og på overflater som krever hyppig rengjøring.
Les mer her.

Emulsion Primer

Grunning for Colori Indigo-maling på lett absorberende underlag. Eliminerer sug i underlaget og øker malingens dekkevne.
Les mer her.

Fixation Primer

Heft-grunning for Colori Indigo-maling på sterkt sugende underlag som murpuss. Eliminerer sug i underlaget og øker malingens dekkevne. Les mer her.

Liste med produkter av dette merket

Vis: